Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Medi ambient

Els escolars de Vandellòs celebren el Dia de l'Arbre

Per Redacció

Plantada d'arbres dels escolars de Vandellòs
Plantada d'arbres dels escolars de Vandellòs | Cedida

Els alumnes de l’escola Valdelors de Vandellòs van celebrar, ahir dimarts, el Dia de l’Arbre. Durant el matí, aquesta cinquantena de nens i nenes van plantar plantes aromàtiques al poble de Castelló i van crear el que han anomenat «el jardí de les olors», com un atractiu més per als visitants d’aquest nucli medieval de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant que cada any reviu amb motiu de la celebració del Pessebre dels Estels. Per fer-ho, van comptar amb l’ajut dels seus mestres i de l’equip de Medi Ambient del consistori.

L’Agrupació de Defensa Forestal (ADF) també va col·laborar en el desenvolupament d’aquesta tasca, en la qual van participar l’alcalde, Alfons Garcia; la regidora d’Ensenyament, Núria Ortiz; i la directora de l’escola, Cristina Vernet. Enguany, a més de plantar vegetació, els alumnes de Vandellòs van poder prendre part en un taller de bossetes d’olors i veure diversos animals, com ara gallines, conills, un gall d’indi, coloms.

Aquestes activitats van ser organitzades conjuntament l’Escola Valdelors i les regidories de Medi Ambient i d’Ensenyament de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, amb la col·laboració de l’Associació Masia de Castelló i de Javier Celaya. L’objectiu del Dia de l’Arbre, que patrocina cada any el consistori, és conscienciar els infants sobre la importància de conservar i cuidar el medi ambient.


 

Comenta aquest article