Informació general

Tall de circulació al Port, durant aquesta setmana, per les obres de millora del passeig Marítim

El port de Cambrils estarà tallat al trànsit des d'avui dimarts 24 fins el proper divendres 27 d’abril, de les 8 a les 20 hores, amb motiu de les obres de millora del passeig Marítim que va iniciar l’empresa pública Ports de la Generalitat, el febrer

Per Redacció

L'accés a la façana del port s'ha tallat aquest matí
L'accés a la façana del port s'ha tallat aquest matí | Lluís Rovira i Barenys

El port de Cambrils estarà tallat al trànsit des d'avui dimarts 24 fins el proper divendres 27 d’abril, de les 8 a les 20 hores, amb motiu de les obres de millora del passeig Marítim que va iniciar l’empresa pública Ports de la Generalitat, el passat mes de febrer. L’accés al pàrquing soterrat es podrà fer des de la rotonda del Club Nàutic. El veïnat i les persones que necessitin fer carregar i descàrrega podran accedir al tram comprès entre l’Oficina del Patronat de Turisme i el carrer de Sant Jordi.

El projecte –que potencia l'ús ciutadà–, consisteix en la millora de tots els paviments, el mobiliari urbà i l’accessibilitat del passeig, la incorporació d’una zona d’espera per als usuaris dels vaixells turístics, la instal·lació d’un panell digital informatiu i un pas de vianants smart davant de les Escales Reials. Recordem que el projecte té un cost de 451.000 euros i un termini d’execució de quatre mesos. Les obres s’agrupen en tres gran zones d’actuació: el passeig marítim, la zona nàutica de ribera i els accessos i el moll de pesca. Aquest matí l'activitat era frenètica a diferents àmbits d'actuació al port amb la descàrrega de materials i l'actuació al paviment del moll de ribera.

Obres al moll de ribera, aquest matí / foto: Lluís Rovira i Barenys

 

Comenta aquest article