Cultura

Exposició

L'exposició «Art gran» dels tallers de pintura del Casal Municipal de la Gent Gran arriba a l'Espai El Pati

Per Berta Ruiz

Foto de grup d'alguns dels alumnes dels tallers de pintura del Casal Municipal de la Gent Gran
Foto de grup d'alguns dels alumnes dels tallers de pintura del Casal Municipal de la Gent Gran | Berta Ruiz

Els alumnes dels tallers de pintura del Casal Municipal de la Gent Gran van inaugurar, ahir al vespre a l'Espai El Pati del Centre Cultural, l'exposició "Art gran". Una mostra que, un any més, recull els treballs realitzats dins dels tallers impartits per les professores Evelyn Roca i Marta Argentina –absents ahir a la inauguració– al llarg del curs 2017-2018. L’exposició està formada per una selecció de 58 obres de diferents tècniques, com són, la pintura a l’oli, l'aquarel·la, el dibuix i d'altres tècniques. L’objectiu és donar a conèixer el treball que han realitzat aquests grans artistes amb talent, il·lusió i dedicació durant la nova edició dels tallers de pintura.

L'acte inauguració va anar a càrrec del regidor de Cultura i Festes –Lluís Abella– qui va destacar que, "any rere any, els alumnes d'aquests tallers comparteixen amb tots nosaltres la seva tasca i tot allò après. Per això, m'agradaria destacar el seu esforç, la seva il·lusió i la seva dedicació que queda palesa en aquest gran mostra. Els encoratjo a continuar creant com fins ara, perquè cada any es pot comprovar la vostra evolució". L'exposició es podrà visitar a l'Espai El Pati fins el proper 18 de maig.

Per altra banda, el regidor també va recordar que al Casal Municipal de la Gent Gran s'hi realitzen moltes activitats culturals, formatives i esportives com gimnàstica, teràpia psicomotriu, teatre, pintura, patchwork, puntes de coixí o tallers d’informàtica, entre altres. 

Dalt i baix, diferents quadres de l'exposició

 

Comenta aquest article