Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Equipaments

La residència per a la gent gran «Lo Parralet» de Vandellòs s'inaugurarà el proper 23 d'abril

Per Redacció

Imatge de l'interior de la nova residència que s'inaugurarà a Vandellòs
Imatge de l'interior de la nova residència que s'inaugurarà a Vandellòs | Cedida

El proper dilluns 23 d’abril és la data escollida per l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant per inaugurar oficialment la residència per a la gent gran “Lo Parralet” de Vandellòs. L’acte tindrà lloc a les 13 hores, a l’entrada del nou equipament, situada al carrer Dr. Alfredo Simón 4; i anirà a càrrec de l’alcalde del municipi, Alfons Garcia; de la regidora de Benestar Social, Cristina Borràs; i del director dels Serveis Territorials de Treball, Afers Socials i Famílies, Francesc Tarragona.

La nova residència per a la gent gran és en funcionament des del passat mes de març i a hores d’ara té vuit persones usuàries. Disposa de 15 places i està situada a l’edifici del centre assistencial, on es troba el centre de dia. Aquesta ubicació permet ampliar el servei del centre de dia als caps de setmana. Un altra opció a la qual poden acollir-se els usuaris és a l’ús temporal de la residència.

Més actes organitzats per Sant Jordi

Amb motiu de la celebració de la Diada de Sant Jordi, s’han organitzat altres actes al municipi: sessions de contacontes (el divendres 20 d’abril, a les 18h, a la Biblioteca Jaume Jardí i Gil de Vandellòs; i el dimecres 25 d’abril i el divendres 27 d’abril, a les 18h, a la Sala Bonet Castellana del Centre Cultural Infant Pere de l’Hospitalet de l’Infant); i ballades de sardanes (el diumenge 22 d’abril, a les 12 h, a la Plaça Drs. Gil-Vernet de Vandellòs, a càrrec de la Cobla Tàrrega; i el dilluns 23 d’abril, a les 18h, a la Plaça Catalunya de l’Hospitalet de l’Infant, a càrrec de la cobla La Principal de Tarragona).

A més, avui dijous 19 d’abril, dins del Cicle Gaudí de cinema, es projectarà la pel·lícula «La librería», d’Isabel Coixet, a les 19h, al Teatre Auditori de l’Hospitalet de l’Infant; i el diumenge 22 d’abril, a les 18h, es lliuraran els premis del Concurs de Sant Jordi, al Teatre Auditori de l’Hospitalet de l’Infant. Aquest acte inclourà un espectacle d’humor i música a càrrec de Xavi Lozano i està organitzat per l’AMPA Llastres de l’Escola Mestral, amb la col·laboració de la Biblioteca Infant Pere.

Com és tradicional, també hi haurà venda de llibres i roses: A Vandellòs, el diumenge 22 d’abril, a la Plaça Drs. Gil-Vernet; i a l’Hospitalet de l’Infant, el dilluns 23 d’abril, a la Plaça Catalunya.

Comenta aquest article