Informació general

Aparcaments

Comença el desmantellament del pàrquing de l'Ateneu Juvenil

Ahir al matí es van retirar els dos grans fanals que il·luminaven el pàrquing i ja es feien treballs de propspecció del subsòl

Per Lluís Rovira i Barenys

Pàrquing d'Horta de Santa Maria, ahir, ja sense els dos fanals que il·luminaven el terreny
Pàrquing d'Horta de Santa Maria, ahir, ja sense els dos fanals que il·luminaven el terreny | Lluís Rovira i Barenys

Ahir al matí es van començar a retirar els fanals que fins ara il·luminaven el pàrquing de l'Ateneu Juvenil, així com els parquímetres d'aquesta zona d'aparcament regulat taronja. Aquest és el pas previ a l'eliminació d'aquest pàrquing ja que en aquesta superfície s'hi han de construir blocs d'habitatges, ben aviat. Al mateix temps, en aquesta superfície de titularitat privada, ahir també es feia una prospecció al subsòl dins aquests treballs previs a la construcció. Properament s'iniciaran els treballs per eliminar l'asfaltat. Quan aquest pàrquing deixi de funcionar es perdran unes 300 places d'estacionament a una zona ben propera al port de Cambrils i que ha estat en funcionament durant una bona colla d'anys. La promotora Aedas Homes és l'encarregada d'aquest projecte que suposarà la construcció de més de 100 habitatges en dues fases diferents.

Al mateix temps, una part del solar que servia de l'anomenat pàrquing del Xalet del Bau, sota de l'Auditori, ja està envoltat d'una tanca i ja s'han començat a fer els treballs previs a la construcció d'un edifici de 38 habitatges, a la cantonada de l'avinguda de la Llosa amb l'avinguda d'Horta de Santa Maria. Això, d'entrada, ja ha suposat la eliminació d'uns quants llocs d'aparcament, també a una zona relativament propera al port.

Actualment, en aquest espai s'han tret els parquímetres de la zona taronja, però es canviaran per uns altres de cara a l'inici de la nova temporada d'aparcament regulat que s'activarà a partir del proper 1 de juny. Per altra banda, també s'ha de condicionar l'aparcament per millor el sòl.

Pàrquing del Xalet del Bau ahir, amb les tanques i l'inici de les obres de construcció d'un edifici al fons de la imatge / Foto: Lluís Rovira i Barenys
Treballs de retirada dels fanals, ahir al matí (Cedida)

 

Comenta aquest article