Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Platges

Primers treballs per posar a punt les platges de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, de cara a l'inici de la temporada d'estiu

Per Redacció

Imatge dels treballs de condicionament que s'estan fent a les platges
Imatge dels treballs de condicionament que s'estan fent a les platges | Cedida

L'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant està habilitant una escala de formigó per facilitar l'accés a la Platja de l'Arenal, a la zona de l'Espigó. Els treballs els està duent a terme la brigada municipal, per encàrrec de la Regidoria d'Obres i Serveis, que ha decidit habilitar aquesta escala «per evitar que els usuaris de la platja utilitzin la rampa destinada als camions i tractors de neteja, la qual cosa provocava relliscades», tal com ha explicat la regidora Elidia López.

Aquesta és una de les actuacions que està duent a terme el consistori per posar a punt les platges, amb vista a l'inici de la temporada d'estiu. Amb aquest objectiu, aquests dies s'estan retirant també restes de posidònia, que s'havien acumulat a la sorra. En els propers mesos, a més, tal com es va explicar en la presentació del projecte de millora de les platges del municipi que va tenir lloc el passat 5 d'abril al Centre Cultural Infant Pere de l'Hospitalet de l'Infant, s'executaran les primeres actuacions previstes en aquest pla: la instal·lació d'un baby point a la Platja de l'Arenal, un lloc per donar atencions als infants en les condicions més confortables i sense causar molèsties als altres usuaris de la platja; i el condicionament de la zona d'accés a la platja de l'Almadrava des de l'escala que baixa de l'aparcament, per habilitar-ne un espai verd. També es preveu renovar els cartells informatius a totes les platges i col·locar-hi nous estacionaments de bicicleta.

Per reordenar les platges, millorar l'estètica del conjunt i oferir comoditat als usuaris, així mateix, s'homogeneïtzaran les passeres, perquè en els punts d'accés importants que tenen continuïtat amb el traçat urbà, concentrin els serveis mínims (dutxa, papereres i lavabo).