Derrota del CB Cambrils femení davant el Puigcerver

Imatge d'arxiu d'un partit del CB Cambrils femení aquesta temporada
Imatge d'arxiu d'un partit del CB Cambrils femení aquesta temporada | Lluís Rovira i Barenys

Tercera femení

CB Cambrils 33 - Escola Puigcerver 52

Derrota del Cambrils contra un dels líders, l'Escola Puigcerver, un equip que es mostrava molt tècnic, intens i amb bona definició. En el primer quart les visitants ja es posaven per davant del marcador 12 punts per sobre amb l'ajuda de tres triples. La superioritat continuava en el segon quart i s'ampliava la distància. Després del descans, tot i les dificultats, el Cambrils no es va enfonsar i va aconseguir mantenir el marcador i, fins i tot, guanyar el darrer quart. El resultat fins va ser de 19 punts per sobre de les reusenques, 33-52.

El proper partit es disputarà aquest dissabte 21 d'abril a la pista de La Pobla, a les 18h.