Cultura

Teatre

La Teca representa ManiàTICS a la Cripta

Aquesta realització s'emmarca en la programació commemorativa dels 50 anys de la Coral verge del Camí

Per Josep Maria Ferrando

Els actors de ManiàTICS, aquest passat diumenge a la tarda, en un moment de la representació teatral a la Cripta
Els actors de ManiàTICS, aquest passat diumenge a la tarda, en un moment de la representació teatral a la Cripta | Josep M Ferrando

Aquest passat diumenge a la tarda la Cripta de l’Ermita va acollir la darrera obra del grup de teatre La Teca Teatre, ManiàTICS, basada en l'obra original de l'autor francès Laurent Baffie.  Aquesta representació s’emmarca dintre dels actes commemoratius del 50è aniversari de la Coral Verge del Camí. La Teca Teatre va estrenar aquesta obra aquestes darreres festes nadalenques. En va fer dues sessions amb un gran èxit de públic.
Els actors de la Teca van demostrar una vegada més el seu ofici, fent gaudir a tot el públic que va assistir a l’obra d’un espectacle coral que  encomana des del primer moment un humor proper, que els actors s’encarreguen de desenvolupar sense pausa, tota una paròdia per passar-ho bé i riure sense parar.

Sis maniàtics a la consulta del psiquiatre

L'obra se centra en els sis personatges que es troben a la sala d'espera d'un famós psiquiatre. Cadascun d'ells pateix un Trastorn Obsessiu Compulsiu (Toc) diferent i la convivència de tots sis mentre esperen l'arribada del metge propicia tot un seguit de situacions còmiques. Els sis pacients estan interpretats per Pep Pellicer, Pere Francesch, Montse Parra, Tere Franch, Roser Costa i Joan Francesc Cerrato mentre que l'auxiliar de la consulta està interpretat per Alexis Curto. Precisament ara fa uns mesos se n'ha fet una adaptació cinematogràfica que s'ha estrenat amb el títol de Toc Toc.

 

Comenta aquest article