Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Natació i cursa

Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant acollirà la 1a edició de la Swimrun Ebre-Costa Daurada

Per Redacció

Cartell de la prova que es disputarà el proper mes de juny
Cartell de la prova que es disputarà el proper mes de juny | Cedida

L’empresa organitzadora de la Copa Marnaton de natació en aigües obertes i de la Swimrun Cap de Creus segueix sumant reptes. El proper 2 de juny Marnaton es trasllada al sud de Catalunya per celebrar la primera edició de la Swimrun Ebre-Costa Daurada, amb la col·laboració d’eDreams, HEAD i l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.

Aquesta nova prova del calendari, inclosa en el circuit HEAD Swimrun Series, constarà de dos recorreguts, tots dos amb arribada a la localitat de l’Hospitalet de l’Infant. Per una banda, un amb sortida des de l’Ametlla de Mar, amb 16km de carrera i 4,5km de natació; i de l’altra, des de Calafat amb 8km de carrera i 2,5km de natació.

Aquesta nova modalitat esportiva combina trams de natació en aigües obertes i trail run, però sense transicions. És a dir, que els participants van en tot moment equipats amb neoprè, casquet, ulleres, sabatilles de córrer… sense possibilitat de canviar-se. De fet la normativa estableix que s’ha d’acabar la prova amb el mateix material amb el que es comença.

Els esportistes de la Swimrun Ebre-Costa Daurada podran gaudir d’un increïble recorregut al llarg d'espectaculars cales i passant per alguns dels camins naturals més impressionants. Les inscripcions per la prova ja estan disponibles a la pàgina web www.marnaton.com.