Societat

Formació

Tercera jornada de «Societat de Recerca» amb debats sobre literatura, jocs de rol i curtmetratges

Per Redacció

Imatge d'arxiu d'una de les sessions de Societat de Recerca
Imatge d'arxiu d'una de les sessions de Societat de Recerca | Cedida

Les jornades “Societat de Recerca” van seguir, ahir a la tarda, amb la tercera sessió d’aquest cicle de debats impulsat pel Departament de Joventut de l’Ajuntament. Les alumnes de segon de Batxillerat dels instituts cambrilencs que van exposar els seus treballs de recerca en aquesta darrera jornada van ser: Anabel Tejero (La literatura ergòdica), Ariadna Llauradó (Joc de Rol i desenvolupament personal) i Maria Roca (Apol·lo i Dionís: el curtmetratge). El quart i darrer debat es portarà a terme el proper 18 d’abril i comptarà amb Susanne Hallebeek (El coqueteig), Aleix Forment (Beta-amiloide un problema de memòria) i Rosario Perea i Mireia Recasens (L’amor a través del temps).

El projecte “Societat de recerca” s’emmarca en el Pla Municipal de Joventut de Cambrils 2017-2020 i té l’objectiu que alumnes de l’Escola d’Hoteleria i de 2n de Batxillerat dels instituts de Cambrils exposin la temàtica del seu treball de recerca i aquest serveixi com a element de debat en societat. Es tracta de donar a conèixer treballs que sovint no tenen repercussió fora dels instituts i les famílies i, al mateix temps, dinamitzar el pensament a la societat de Cambrils.

L’Ajuntament va fer una crida als joves interessats a exposar els seus projectes i en va seleccionar un total de 12 per les quatre sessions de debat programades pels 13 i 20 de març i l’11 i 18 d’abril. A aquests debats hi pot assistir qualsevol persona interessada sense inscripció prèvia. A més, les sessions compten amb la col·laboració d’experts en diferents matèries que aporten discurs en el debat. Al final de cada debat s’ofereix un petit refrigeri saludable per crear una espai de networking i d’intercanvi entre ciutadania assistent i joves.

 

Comenta aquest article