El CB Cambrils s'imposa al CB Montblanc en un darrer quart molt intens

Àlex Rodríguez del CB Cambrils entra a cistella en el partit contra el CB Montblanc, disputat aquest passat diumenge | Berta Ruiz

Tercera Categoria Masculina   -   sènior masculí

CB Cambrils 79 - CB Montblanc 72

Partit irregular per part dels dos equips que es va traduir en que el Cambrils s'imposés clarament a la primera part i el Montblanc ho fes a la segona. Tot i això, els primers minuts del partit sí que van ser força igualats, amb intercanvi de cistelles per part dels dos equips. Al final del període, el CB Cambrils premia l'accelerador i agafava ja les primeres diferències al seu favor en el marcador, 22-16 en el minut 10. El segon quart va ser de clar domini del Cambrils que jugava els seus millors minuts de joc i eixamplava el seu  avantatge fins al 50-26 de la mitja part. A partir d'aquest moment, el Montblanc no podia fer una altra cosa que reaccionar, i així ho va fer. Tercer quart favorable per als de la Conca de Barberà amb un parcial de 9-16 que ajustava una mica el resultat. Al llarg del darrer període el Montblanc va continuar retallant diferències i arribava a posar-se a només quatre punts, 66-62 en minut 36. Però el CB Cambrils va saber jugar correctament aquests darrers minuts més intensos i finalment s'emportava la victòria per 79-72.

Aquest proper dissabte a la tarda el CB Cambrils jugarà a la pista del CB Vila-seca.