Nova derrota del CFS Laguna que segueix perdent posicions a la classificació

Imatge d'arxiu d'un partit del CFS Laguna aquesta temporada
Imatge d'arxiu d'un partit del CFS Laguna aquesta temporada | Lluís Rovira i Barenys

Lliga Divisió d'Honor Catalana de Futbol Sala

Maristes Montserrat Lleida 7 - CFS Laguna 1

Nova derrota del CFS Laguna que segueix perdent posicions a la classificació. L'equip de Cambrils es va enfrontar, aquesta darrera jornada, al Maristes Montserrat de Lleida –equip que ocupa la novena posició de la classificació–. Els lleidatans van ser clarament superiors als cambrilencs, als quals van superar amb una contundent golejada per 7 a 1. En la primera part, els locals ja van deixar la victòria encarrilada situant un còmode 3 a 0 a favor. Als pocs minuts de la represa, el Laguna va marcar el seu gol de l'honor mitjançant Alejandro, però aquest gol va ser un miratge per als interessos del Laguna. A partir d'aquí, l'efectivitat ofensiva de l'equip local va ser total amb quatre noves dianes que deixaven el definitiu 7 a 1.

Amb aquesta nova derrota, el CFS Laguna se situa en l'onzena posició, un lloc perillós de cara a mantenir la categoria. El proper partit de l'equip serà a casa, el proper dissabte 14 d'abril a les 17.30 hores contra l'EFS Balaguer Comtat d'Urgell.