Futbol sala

Golejada del CFS Mediterrani que se situa colíder del grup

Partit que va enfrontar al CFS Mediterrani i al Mora d'Ebre, el passat dissabte a la tarda | Berta Ruiz

Primera Divisió Catalana de Futbol Sala, grup 6

CFS Mediterrani 9 - Mora d'Ebre 2

El CFS Mediterrani va tornar a guanyar en la darrera jornada de lliga i segueix amb la seva excel·lent ratxa de victòries –quatre consecutives–. En aquesta ocasió, els cambrilencs van rebre al Mora d'Ebre, un equip que està situat en la zona mitjana de la classificació. El Mediterrani va sortir a per totes i, ben aviat, en el minut 3 de partit s'avançava en el marcador amb un gol de penal que va transformar Marqués. En la primera part, el domini local va ser total i van arribar dues dianes més, obra de Fran i Víctor. Els ebrencs només van poder retallar distàncies, poc abans del descans.

En la segona part, el torrent ofensiu del Mediterrani va ser total i van arribar cinc gols més que sentenciaven el partit deixant un contundent 8 a 1 en el marcador. Els gols locals van ser obra de Fran, dos de David, Víctor i Héctor. A cinc minuts del final, el Mora d'Ebre va fer el seu segon gol, mentre que Chafer arrodonia la golejada del Mediterrani amb la novena diana.

Amb aquest triomf, el CFS Mediterrani se situa en la segona posició de la classificació, però està empatat a punts amb el líder, el Futsal Valls. Els dos equips sumen 43 punts cadascun. En la propera jornada, l'equip cambrilenc descansarà perquè havia de jugar a la pista del Platense de Calafell, equip que s'ha retirat de la competició.