El Cambrils Unió derrota al Vendrell i manté el liderat

Un moment de l'enfrontament entre el Cambrils Unió i el Vendrell, disputat el passat issabte a la tarda | Berta Ruiz

Segona Catalana      Grup 6

Cambrils Unió 2 - CE Vendrell 0

El Cambrils Unió va sumar els tres punts davant el Vendrell en un partit força travat que es va disputar aquest passat dissabte a la tarda a l'Estadi Municipal. Dani Saez va fer l'1 a 0 pels cambrilencs al minut 11 de partit en una primera part que els cambrilencs van disposar de fins a tres ocasions de gol i en la que el Vendrell no va dirigir cap xut a la porteria cambrilenca. Tot i això, el joc cambrilenc no va ser gaire fluid. A la segona part es va experimentar una lleugera millora en el joc però el gol de la tranquil·litat no va arribar fins als darrers moments, quan Jiménez va fer pujar el 2 a 0 al minut 79 de partit.

En aquesta recta final de la competició, el Cambrils Unió ofereix un joc més espès sobretot si el comparem al que exhibia un mes enrere. Tot i això, les cambrilencs continuen liderant la classificació del grup 6 de la Segona Catalana amb l'Amposta segon i a tan sols dos punts de diferència. Les set jornades que falten per acabar la competició seran molt emocionants i posaran a prova el Cambrils Unió de cara a mantenir el primer lloc de la classificació. Aquest proper cap de setmana el Cambrils Unió juga al camp de la Canonja.