El Reus B Cambrils perd el duel territorial de filials davant la Pobla de Mafumet

Un moment del partit entre el Reus B Cambrils i la Pobla de Mafumet, ahir a la tarda | Berta Ruiz

Tercera Divisió

Reus B Cambrils 0 - Pobla de Mafumet 2

El Reus B Cambrils va ser derrotat en el derbi territorial de Tercera Divisió després de caure 0-2 contra el CF Pobla de Mafumet. El duel de filials, doncs, va ser per la Pobla que va fer una segona part molt més intensa que els reusencs.

La primera part va finalitzar sense gols i amb molta igualtat en el joc. D'entrada, el filial del Nàstic va iniciar el partit controlant més el joc però al quart d'hora, el Reus va passar a ser dominador però sense que cap dels dos equips disposés de cap ocasió clara en tota aquesta primera part. A la segona part, però, les coses van canviar totalment, La victòria visitant es va encarrilar en cinc minuts fatídics en el tram inicial de la segona part. Un gol de la Pobla al minut 56 i un segon gol de contraatac al minut 61 van sentenciar el partit. La Pobla va disposar, encara, d'una ocasió claríssima de marcar el tercer gol en una acció que va tenir de protagonista el porter roig-i-negre Chechu Grana, amb una doble gran intervenció espectacular. El Reus B Cambrils ho va intentar però sense gens d'encert i sense crear cap ocasió clara, tampoc, en tota la segona part. Finalment, els tres punts han marxat cap a La Pobla i el CF Reus B Cambrils continua sumant 44 punts, situant-se a la 12a posició de Tercera Divisió. Diumenge vinent, el filial es desplaçarà fins a Sant Adrià del Besòs per enfrontar-se al líder,  l'Espanyol B.