El Reus B Cambrils trenca una ratxa negativa de cinc jornades sense guanyar amb una victòria al camp del Santfeliuenc

Partit de la primera volta de la lliga entre el Reus B Cambrils i el Santfeliuenc, disputat el passat novembre | Lluís Rovira i Barenys

Tercera Divisió

Santfeliuenc 1 – Reus B Cambrils 2

El Reus B Cambrils va guanyar per la mínima al camp del Santfeliuenc per 1 a 2 i va trencar la ratxa negativa de cinc jornades sense conèixer el triomf. El conjunt d'Albert Company va fer un partit molt seriós tot i que en els minuts finals va patir més del compte. Els roig-i-negres van sortir molt ben posicionats sobre el terreny de joc i van portar la iniciativa del joc, dominant la possessió de la pilota. El Reus B Cambrils es va avançar en el minut 34 de partit amb un gol d'Ernest Forgas. Amb el resultat de 0 a 1 es va arribar al descans.

En la segona part, l’equip roig-i-negre continuar portant el pes del partit. En el minut 55, Ernest Forgas va aprofitar un embolic de la defensa rival per eixamplar el marcador anotant el 0-2. Aquest gol va donar confiança a l'equip que va tenir més oportunitats per tancar el partit. Malgrat això, el conjunt d’Albert Company no va aprofitar les ocasions i va acabar patint. Els locals van reduir diferències en el minut 74, posant emoció al partit. En els minuts finals, el Santfeliuenc va buscar desesperadament el gol de l’empat. Els locals podrien haver empatat el partit a l’últim minut de l’enfrontament però el porter del Reus B Cambrils –Chechu Grana– va posat una mà providencial per acabar donant la victòria al Reus B Cambrils. Amb aquest triomf, els roig-i-negres se situen en la dotzena posició del grup 5 de Tercera Divisió amb 44 punts, disset per sobre de les posicions de descens.

El proper partit serà el diumenge 8 d'abril a les 17.00 hores al Camp Municipal de Cambrils davant la Pobla de Mafumet.