Informació general

Meteorologia

Una forta ventada provoca la caiguda de diferents arbres

Per Redacció

Part de la carpa del Mundialito va volar per la ventada d'ahir al matí
Part de la carpa del Mundialito va volar per la ventada d'ahir al matí | Lluís Rovira i Barenys

La forta ventada que va patir Cambrils, ahir al matí amb ratxes de vent de prop de 100 km/h, va provocar nombroses incidències. El fort vent va tombar arbres que alguns d'ells van caure a la via pública i van provocar destrosses. Al raval de Gràcia un arbre va caure damunt d'un fanal de la via pública i el va trencar. També van caure uns eucaliptus a la zona del passeig la Salle i un altre arbre a l'Albereda, entre d'altres incidències. El vent també va fer volar alguna antena i diferents rètols i tendals.

Incidència a les competicions esportives

El fort vent es va emportar una part de la carpa que l'organització del Mundialito havia col·locat com a continuació de la carpa de festes. La ventada, a més, va haver de suspendre els partits de competició d'aquest esdeveniment esportiu, que es va reprendre a la tarda. També es va aturar la competició de vela que s'està celebrant aquests dies a les aigües cambrilenques. Les fortes ratxes de vent, a més, van tombar alguns dels suports de les xarxes de protecció del camp de golf annexe a l'hotel Mas Gallau.

El vent també va tombar dos camions i dues autocaravanes que circulaven per l'autopista Ap-7, a l'alçada de l'Hospitalet de l'Infant, i va tallar la circulació de trens entre Tarragona i Reus durant una hora.

Arbre caigut damunt la vorera i el carril bici del passeig la Salle / cedida

 

Comenta aquest article