Informació general

Manifestació

Una manifestació per la llibertat dels presos polítics recorrerà, demà a la tarda, al passeig Marítim

La concentració serà a les sis de la tarda al passeig de les Palmeres

Per Redacció

Cartell de la manifestació de demà
Cartell de la manifestació de demà | cedida

L'ANC Cambrils, el CDR Cambrils i els Avis i Àvies de Cambrils per la Llibertat dels Presos Polítics fan una crida a la ciutadania perquè assisteixi de manera massiva a la Manifestació per la Llibertat convocada per demà dissabte 31 de març a les sis de la tarda al passeig de les Palmeres, davant de les lletres de Cambrils.

Es recomana als assistents vestir de groc o portar llaços d'aquest color, que simbolitza el suport a les persones que per haver actuat en representació de la ciutadania de Catalunya han estat empresonades i exiliades.

La primavera catalana

Els empresonaments del passat divendres 23 de març i la del president legítim de la Generalitat de Catalunya Carles Puigdemont a Alemanya, el Diumenge de Rams, han canviat de cop l'escenari polític. Segons el comunicat lliurat des de l'organització de la manifestació, "fins ara, des dels empresonaments del 16 d'octubre i del 2 de novembre, i des de l'aplicació de l'article 155 de la Constitució Espanyola, l'estratègia intimidatòria de l'Estat pretenia aturar el Procés cap a la República Catalana i sobretot atemorir la població i els agents polítics i socials més actius en aquesta causa. Ara, però, les forces independentistes reprenen la iniciativa, amb mobilitzacions per la llibertat a moltes ciutats de Catalunya".

 

Comenta aquest article