Ciclisme

El ciclista cambrilenc Edgar Curto quedà cinquè a la Copa Criterium

El ciclista cambrilenc Edgar Curto en primer terme de la imatge amb el maillot verd i negre | Cedida

El passat 18 de març es va celebrar el 72è aniversari del Club Ciclista Catalunya –Copa Criterium– per a la categoria sub23 i elit. El ciclista cambrilenc Edgar Curto hi va competir amb el seu equip Team Compak. La prova es va disputar al passeig de la Zona Franca de Barcelona, en un circuit urbà de 2 quilòmetres al qual s'havien de donar 35 voltes per tal de completar una distància de 70 quilòmetres. Des de la sortida es va rodar a un fort ritme, mentre que a mitja cursa es van escapar dos corredors que van mantenir un lleuger avantatge fins al final. Posteriorment va arribar el pilot amb una trentena de corredors. Després d'un disputat esprint, Edgar Curto va entrar en la tercera posició del pilot, quedant en la cinquena posició de la classificació general i sent tercer en la seva categoria sub23. El seu equip, el Team Compak, es va endur el triomf en la classificació per equips.