Esports

Bàsquet

Punt i final al torneig TGN Bàsquet amb la disputa de les finals

Per Berta Ruiz

Imatge d'un dels partits finals disputats ahir
Imatge d'un dels partits finals disputats ahir | Berta Ruiz

El Torneig TGN Cambrils de bàsquet es va cloure, ahir al migdia, amb la disputa de les finals en les diferents categories. Després de quatre intenses jornades de bàsquet –durant el matí i la tarda de dissabte, diumenge, dimarts i dimecres–, els equips més destacats del torneig es van enfrontar per decidir els diferents campions. En la categoria aleví femení el Saco A va ser el guanyador i es va imposar al Lleida A a la final pel contundent resultat de 75 a 23, mentre que en la categoria aleví masculí el duel final va ser entre el Toulousse i el Sant Nicolau de Sabadell, proclamant-se aquest darrer com a campió amb un marcador final de 49 a 56.
En l'apartat infantil femení, l'equip guanyador va ser el TGN A que va derrotar al Vilassar per 64 a 29. El TGN A també va ser el guanyador a la final infantil masculí al derrotar Maristes ADM pel resultat de 79 a 52.
Per altra banda, en les categories inferiors –les de benjamí–, es van disputar els darrers partits, però sense una classificació final. Cap al migdia es va fer l'entrega de trofeus als campions i dels MVP de la competició.

Comenta aquest article

Galeries relacionades