Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Motociclisme

Més de 300 participants es donen cita a l'Eutichesbook 2018, malgrat la pluja i el vent

Per Redacció

Imatge de la trobada motociclista
Imatge de la trobada motociclista | Cedida

Malgrat el mal temps, es va poder celebrar l’Eutichesbook 2018, un esdeveniment motociclista no competitiu per carreteres interiors obertes al trànsit que travessen les Muntanyes de la Costa Daurada, els Ports, el Priorat i les Muntanyes de Prades. Els més de 300 inscrits es van aplegar el passat divendres 23 de març, a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, que va ser el centre neuràlgic d’aquesta zona. Al pavelló esportiu de l’Hospitalet de l’Infant, s’hi van fer les verificacions tècniques i administratives i l’acte oficial de benvinguda als participants, al qual van assistir l’alcalde, Alfons Garcia; i la regidora d’Esports, Cristina Borràs.

L’endemà, el dissabte 24 de març, es va donar el tret de sortida a aquest esdeveniment, que era la primera vegada que se celebrava a la demarcació de Tarragona, a partir de les 7 del matí, davant de l’institut de l’Hospitalet de l’Infant. Des d’allí, els motociclistes van iniciar un itinerari, que se’ls va donar a conèixer el mateix dia, de 650 km aproximadament, per carreteres, ports de muntanya i camins “asfaltats” de muntanya de gran bellesa paisatgística,. Com a única ajuda, van tenir un llibre de ruta, el roadbook, en què s’indicaven els controls de pas obligatoris per on havien de passar.

Segons ha informat Artur Aragonès, el president del Club Esportiu Eutiches, l’entitat que va organitzar la prova junt amb l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, la meitat dels participants no van completar el recorregut, a causa de les condicions meteorològiques adverses (va ploure i va bufar el vent). Els que sí ho van fer van acabar “molt satisfets” d’haver aconseguit complir el repte, ha afegit Aragonès. En finalitzar la prova, tots els participants van poder gaudir d’un sopar al pavelló poliesportiu de l’Hospitalet de l’Infant