Esports

Futbol

Cambrils acollirà, del 29 de març a l'1 d'abril, el X Torneig Internacional de Futbol Base Costa Daurada Cup

Per Redacció

Imatge d'arxiu del torneig de futbol
Imatge d'arxiu del torneig de futbol | Cedida

Cambrils serà la seu principal del X Torneig Internacional de Futbol Base Costa Daurada Cup, organitzat per Costa Daurada Cup amb el suport de l’Ajuntament de Cambrils, del 29 de març a l’1 d’abril. La inauguració se celebrarà aquest dijous, 29 de març, a les 21 hores, a la Zona Esportiva municipal, amb la desfilada de tots els equips participants i la participació de la campiona d’Espanya de Freestyle, Paloma Pujol.

L’esdeveniment, que amb 10 anys ha quadruplicat la participació, també utilitzarà instal·lacions esportives de Riudoms, Les Borges, Mont-roig, Miami Platja, Hospitalet, La Pobla de Mafumet, Constantí, el Morell, Torreforta i Campclar. En total participaran al torneig 148 equips de Catalunya: 110 de Catalunya, País Basc, País Valencià, Madrid i Navarra i 38 d’Estats Units, Escòcia, Anglaterra, Irlanda, Noruega, Dinamarca i Algèria.

Un torneig referent a l'Estat

El torneig és un refent a l’Estat Espanyol en participació femenina, ja que compta amb 48 equips femenins (un 33%) que participaran en quatre categories. Destaquen clubs de primera divisió com l’Atlètic de Madrid femení (líder i actual campió de la lliga femenina), el RCD Espanyol, el Levante UD o la Sociedad Deportiva Eibar. Pel que fa als equips estrangers, Escòcia és el país amb més representació amb 11 equips i Algèria s’estrena al torneig amb 4 equips de l’escola de l’escola AC Milan.

A Cambrils els partits es disputaran als camps de futbol i la pista d’atletisme de la zona esportiva. Durant el torneig hi haurà més de 4.000 pernoctacions diàries, de les quals un 25% seran a Cambrils.

Divendres passat el Ple va aprovar el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i Costa Daurada Cup per a la celebració d’aquest torneig. En aquest mateix Ple també es va aprovar el conveni amb Sport Events Enterprise per la celebració del Mundialito.

Comenta aquest article