Informació general

Mobilitat

S'activen les zones blaves durant la Setmana Santa

Per Redacció

Imatge d'un parquímetre situat al carrer de Pau Casals
Imatge d'un parquímetre situat al carrer de Pau Casals | Lluís Rovira i Barenys

Des d'aquest passat dissabte 24 de març i fins el proper 2 d'abril, s'han activat o han variat el seu horari les zones blaves i taronges de Cambrils situades a les zones amb més intensitat de trànsit durant la Setmana Santa. L’objectiu és augmentar la rotació dels vehicles aparcats en les àrees de major intensitat i oferir més disponibilitat de places al llarg del dia. Com cada any, durant les vacances de Setmana Santa augmenta la necessitat d’aparcament i els serveis relacionats a causa de l’increment de desplaçaments i els canvis dels comportaments de mobilitat.

Per aquest motiu, des de l'Ajuntament de Cambrils activen les zones regulades en algunes àrees, on es quintuplica la demanda de places, que seran les mateixes que l’any passat. A més, Cambrils compta amb vuit àrees d’aparcament gratuït properes a les zones generadores de mobilitat.

Zones regulades que canvien d’horari

Les zones del port que ja estaven obertes i passen a estar actives de dilluns a diumenge de les 10 a les 13 hores i de les 17 a 20 hores són: l'avinguda dels Països Catalans, els carrers de Robert Gerhard, d'Eduard Toldrà, de Pau Casals, de Roger de Flor, de Joan Sebastián Elcano, de Ramon Llull, la rambla de Jaume I, la plaça d'Aragó i el carrer de les Barques.

Zones regulades que s’activen

Les zones que s’activen per Setmana Santa de dilluns a diumenge de les 10 a les 13 hores i de les 17 a les 20 hores són: l'avinguda de l'Horta de Santa Maria (zona taronja),  el passeig de Sant Joan Baptista de la Salle, el parc del Pescador, el carrer de Galceran Marquet, la Rambla del Regueral (sud) i l'avinguda de la Diputació (zona blava tocant a Salou, incloent el carrer del Camí Mas d'en Gran i el carrer del Camí de Mas Clariana).

Es pot ampliar la informació de les zones regulades al web d’APARCAM: www.aparcam.cat

Comenta aquest article