Esports

Handbol

El CH Cambrils cau derrotat a la pista de l'Handbol Manyanet i ja no té opcions d'ascens

Per Redacció

Imatge del partit de la primera volta de la lliga entre el CH Cambrils i l'Handbol Manyanet, el passat mes de novembre
Imatge del partit de la primera volta de la lliga entre el CH Cambrils i l'Handbol Manyanet, el passat mes de novembre | Lluís Rovira i Barenys

Lliga Catalana

H. Manyanet 32 - Moldtrans CH Cambrils  27

Els cambrilencs es desplaçaven a la pista barcelonina de l'Handbol Manyanet amb l'objectiu de seguir lluitant per tenir opcions d'entrar a la fase d'ascens a la Primera Nacional, però aquestes opcions s'han esfumat al perdre l'enfrontament. El partit va ser dominat de principi a fi per l'equip local que es troba a la part baixa de la classificació i es juga la seva salvació en els darrers partits de la temporada. L'Handbol Manyanet va desplegar una defensa oberta que va impedir que el Cambrils fes el seu joc habitual. De fet, els cambrilencs no van estar fins ni en atac ni en defensa i els seus jugadors més importants van estar força apagats. En els minuts finals de l'enfrontament el Cambrils va millorar, amb alguns canvis tàctics, que van fer que retallessin la diferència de 10 a 5 gols i que la derrota no fos tan dolorosa.

Sense poder sumar aquests dos punts tan importants, els cambrilencs se situen en la quarta posició de la classificació amb 30 punts, sense opcions d'ascens. El proper partit que havien de disputar a casa aquest proper dissabte, el jugaran al pavelló de La Pineda –per la disputa del torneig TGN Bàsquet a Cambrils–. Serà contra el Sant Llorenç, que ja està matemàticament descendit de categoria.

Comenta aquest article