El CFS Mediterrani goleja al Roquetes i se situa en segona posició de la classificació

Partit que va enfrontar al CFS Mediterrani i al CFS Roquetes, el passat dissabte a la tarda | Berta Ruiz

Primera Divisió Catalana de Futbol Sala, grup 6

CFS Mediterrani 6 - CFS Roquetes 1

El partit contra el CFS Roquetes es presentava com un partit complicat, ja que els ebrencs arribaven a Cambrils com a segons classificats del grup, mentre que el Mediterrani era tercer abans de l'inici de la darrera jornada de lliga. El CFS Mediterrani va plantejar un partit molt seriós i, des del començament, no va donar opcions al seu rival. Un gran domini del joc i un gran encert en atac van propiciar que els locals ja guanyessin per 3 a 0 en el minut 13 de la primera part, després dels gols d'Héctor Pereira, Fran i Medina. Gairebé a les acaballes del primer període, el Roquetes va pressionar molt més i van tenir ocasions per marcar. En el minut 18 de joc, retallaven diferències. Ja en el segon període, el CFS Mediterrani va sortir a sentenciar el partit. L'equip cambrilenc va marcar tres gols més i no va donar opcions al Roquetes. Chafer per partida doble i Josep Miró arrodonien la golejada per als locals.

Amb aquest triomf, el CFS Mediterrani li pren el segon lloc al CFS Roquetes, però amb els mateixos punts: 37. A tres punts se situa el líder, el Futsal Valls. Aquest proper dissabte, el CFS Mediterrani es desplaçarà a la pista de l'Inter La Pineda, que és el cinquè classificat.