Societat

Gastronomia

Tast de paelles encarxofades a la plaça del Pòsit en el marc de les jornades «Encarxofa't a Cambrils»

Les jornades gastronòmiques dedicades a la carxofa s'allargaran fins el proper 25 de març

Per Berta Ruiz

El tast de paelles encarxofades es va fer ahir al matí, a la plaça del Pòsit
El tast de paelles encarxofades es va fer ahir al matí, a la plaça del Pòsit | Berta Ruiz

La plaça del Pòsit va acollir, ahir diumenge al matí, el tast de paelles encarxofades elaborades per diferents restauradors cambrilencs participants a la sisena edició de les jornades gastronòmiques "Encarxofa't a Cambrils", organitzades per l'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament, juntament amb l'Associació d'Hostaleria i la Cooperativa Agrícola. El matí, força fred i ventós, no va impedir que el públic s'acostés per degustar les diferents propostes culinàries, però sí va reduir la presència de gent respecte a d'altres anys. De fet, les intenses ràfegues de vent, en alguns moments, feia volar alguns plats i gots.

Pel preu de 4 euros, els assistents al tast van poder degustar racions diferents tipus de paelles com arròs negre, arròs amb carxofa, paella de peix o paella de carn, entre d'altres. La ració anava acompanyada d'un got de vi o bé d'aigua. A més, al mig de la plaça es van ubicar unes taules perquè la gent pogués fer el tast amb més comoditat. Aquesta activitat està inclosa en les jornades gastronòmiques del mes de març –que s'allargaran fins el proper diumenge 25 de març–, dedicades a la carxofa, una de les hortalisses més gustoses i saludables de la cuina mediterrània.