Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Activitats esportives

Oberta la inscripció a les activitats esportives de Setmana Santa a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant

Als infants i joves se’ls ofereix casals, jornades de tecnificació i esports alternatius, del 26 al 29 de març

Per Redacció

Imatge d'arxiu d'una activitat de natació
Imatge d'arxiu d'una activitat de natació | Cedida

Per fomentar la pràctica d’esport i donar suport a les famílies durant la Setmana Santa, l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha organitzat diverses activitats adreçades als infants i als joves del 26 al 29 de març. Enguany, en concret, els ofereix casals jornades de tecnificació de tennis, natació i d’esports col·lectius de pista, pel matí (de 9 a 13.30h); i esports alternatius, per la tarda (de 15.30 a 17.30h). Els casals estan dirigits als nens i nenes a partir dels 3 anys. Pretenen promoure les normes de convivència i respecte mutu i combinen la pràctica esportiva (bàsquet, handbol, natació...) amb activitats relacionades amb la natura i tallers de manualitats. Als infants a partir dels 3 anys s’adreça igualment la proposta d’esports alternatius(senderisme, BTT, etc.), prevista a la tarda.

Jornades de tecnificació

Les jornades de tecnificació del matí estan pensades per als infants a partir de 6 anys. L’objectiu de les de tennis és practicar les diferents posicions corporals, els desplaçaments per la pista i els diferents colpejos; i les de natació, perfeccionar els salts i viratges i els diferents estils: crol, esquena, braça i papallona. Les jornades de tecnificació d’esports col·lectius de pista estan destinades a treballar i millorar els continguts específics del bàsquet, de l’handbol i del futbol sala, a nivell tècnic i tàctic, així com a donar a conèixer altres variants d’aquests esports.

D’altra banda, els nens i nenes inscrits a les activitats de Setmana Santa també rebran la visita de la Federació d’Associacions de Discapacitats Físics i Orgànics MESTRAL COCEMFE de Tarragona que, tal com ha fet en anys anteriors, durà a terme unes sessions en què els infants podran experimentar per si mateixos que l’esport és per a tothom.

Així mateix, l’Ajuntament oferirà als infants i joves la possibilitat d’allotjar-se a l’Alberg Esportiu Àster de l’Hospitalet de l’Infant; i servei de menjador i d’acollida. Tot, a uns preus molt assequibles, més barats per als empadronats al municipi.

Les inscripcions es poden fer a la Piscina Municipal Coberta de l’Hospitalet o al gimnàs municipal de Vandellòs fins al 24 de març. Més informació al web municipal (www.vandellos-hospitalet.cat) i al telèfon 977 820 523.