Informació general

Benestar Social

L’Ajuntament i la Fundació Amics de la Gent Gran renoven el conveni per lluitar contra la soledat

L’entitat està especialitzada en l’acompanyament a les persones grans través de personal voluntari

Per Redacció

Moment de la signatura del conveni entre l'Ajuntament i els Amics de la Gent Gran
Moment de la signatura del conveni entre l'Ajuntament i els Amics de la Gent Gran | Cedida

L’Ajuntament de Cambrils i la Fundació Amics de la Gent Gran han renovat el conveni per lluitar contra la soledat. L’alcaldessa de Cambrils –Camí Mendoza– i el gerent de la Fundació Privada Amics de la Gent Gran –Albert Quiles– van signar, ahir al matí, un nou conveni per continuar treballant a favor de les persones grans en situació de solitud. En la signatura també hi van participar el regidor de Benestar Social, Josep Maria Vallès, i la responsable local de l’entitat, Magda Civit.

L’activitat que desenvolupa Amics de la Gent Gran complementa els serveis que es presten des de l’Ajuntament a les persones majors de 65 anys que viuen soles i que pateixen situacions precàries. L’entitat especialitzada en l’acompanyament a través de personal voluntari treballarà coordinadament amb la regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Cambrils, en el tractament dels casos detectats pels Serveis Bàsics.

Amics de la Gent Gran es compromet a promoure el voluntariat social de totes les edats, incorporar aquestes persones voluntàries, desenvolupar les seves capacitats i tenir cura també de la seva formació. Per la seva banda, l’Ajuntament posarà a disposició de l’entitat la infraestructura necessària per poder desenvolupar la seva activitat (despatx, equip informàtic i altres serveis) i realitzarà una aportació econòmica de 18.095 euros anuals.

Comenta aquest article