Informació general

Mobilització

L'ANC facilita autobusos per assistir a la manifestació «L'escola no té por», el proper 17 de març a Barcelona

Per Redacció

Cartell de la mobilització que es farà a Barcelona, el 17 de març, en defensa de l'escola catalana
Cartell de la mobilització que es farà a Barcelona, el 17 de març, en defensa de l'escola catalana | Cedida
Cambrils per la Independència, la secció local de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), facilita autobusos per assistir a la manifestació convocada a Barcelona, aquest proper dissabte 17 de març a les 17 hores, en defensa de l’escola catalana. Com s'ha fet en anteriors ocasions, es posen a la venda tiquets d'autobús per tal de facilitar la mobilitat. Els tiquets –que costen 10 euros amb l'anada i la tornada incloses–, es poden comprar al «Crit digital», situat al número 22 del carrer de la Verge del Camí, de dilluns a dijous de 9 a 13.30 h i de 16 h a 19 h. Els autocars sortiran de l'estació d'autobusos de Cambrils el mateix dissabte 17 de març a les 14 hores.

La manifestació en defensa de l'escola catalana

Una quarantena d’entitats organitzen una marxa verda contra "els atacs al model educatiu català” i a favor de la immersió lingüística. La manifestació, amb el lema "L'escola no té por", té com a objectiu denunciar les acusacions d'adoctrinament contra els docents, arran sobretot del referèndum l'1 d'octubre, i defensar el model d'immersió lingüística. Els convocants, entre els quals hi ha l'ANC, USTEC-STEs, o Universitaris per la República, demanen als manifestants que vesteixin de verd, com a les massives manifestacions que es van fer a les Balears l'any 2013 contra el decret lingüístic del PP.
 
La manifestació sortirà a les 17 h de la confluència del passeig de Gràcia amb la plaça de Catalunya i avançarà fins al final del passeig de Lluís Companys, on hi haurà l'escenari des d'on es faran els parlaments i les actuacions musicals. La intenció dels convocants és que sigui una marxa multitudinària en defensa de l'escola catalana.

Comenta aquest article