Informació general

Successos

Un accident a l'autovia A-7 se salda amb sis vehicles implicats i quatre ferits

L'accident s'ha produït a les 7 del matí quan un camió de gran tonatge s'ha quedat entravessat a l'autovia ocupant els dos carrils de circulació en sentit nord. La resta de vehicles implicats en l'accident han col·lisionat contra el camió

Per Redacció

La cabina del camió sinistrat ha estat retirada amb una grua cap a les 11 del matí
La cabina del camió sinistrat ha estat retirada amb una grua cap a les 11 del matí | Lluís Rovira i Barenys

Un accident de trànsit a l'autovia A-7, al terme municipal de Vinyols i els Arcs, en el que hi han intervingut dos camions i quatre turismes, s'ha saldat amb quatre ferits i amb els carrils de l'autovia tallats a la circulació del trànsit. L'accident s'ha produït a les 7 del matí quan un camió de gran tonatge ha topat amb un altre camió i com a conseqüència s'ha quedat entravessat a l'autovia ocupant els dos carrils de circulació en sentit nord. La resta de vehicles implicats en l'accident han col·lisionat contra el camió. S'han hagut d'atendre quatre persones, dues d'elles al mateix lloc del sinistre i no han precisat el seu desplaçament a centres sanitaris. Les altres dues han estat evacuades amb ferides de més consideració.

L'accident s'ha produït al costat mateix del mas del Pi. El sentit nord de l'autovia ha quedat tallat i la circulació de vehicles s'ha hagut de desviar des de l'alçada de la rotonda de la Cooperativa. És per aquest motiu que el trànsit pel centre de Cambrils s'ha vist afectat a primera hora del matí, originant-se llargues cues de vehicles. Les tasques de retirada del camió s'han perllongat fins que una grua de gran tonatge l'ha acabat de treure, cap a les 11 del matí. S'espera que ben aviat es restableixi el trànsit per l'autovia.

El sentit nord de l'autovia A-7 ha quedat tallat al trànsit durant unes quantes hores / Foto: Lluís Rovira i Barenys

 

Comenta aquest article