El FC Cambrils empata, l'Oleastrum perd i el Vilafortuny guanya en els respectius partits disputats aquest cap de setmana

El davanter Juanlu disputa la pilota a un jugador del Marianao Poblet, ahir a l'Estadi Municipal

Territorial Preferent

FC Cambrils 1 - Marianao Poblet 1

El Cambrils va aconseguir empatar el partit i salvar un punt al darrer minut gràcies al gol aconseguit per Sugri. El Marianao Poblet s'havia avançat al marcador a la primera part amb un gol aconseguit pel llançament directe d'una falta a prop de l'àrea del Cambrils. En aquesta primera part el domini havia estat de l'equip visitant mentre que a la segona part va ser el Cambrils qui es va fer amb les regnes del partit. la propera setmana el Cambrils jugarà al camp del Vista Alegre

Primera Territorial

Alcanar 2 - CF Oleastrum 0

L'Oleastrum no va poder aconseguir els dos punts aquest cap de setmana contra l'Alcanar, que amb el resultat aconseguit es col·loca en el lloc més alt de la classificació. Els dos equips van disputar una primera part molt igualada i els locals van marcar dos gols en la segona part, deixant el marcador 2 a 0. En la propera jornada l'Oleastrum s'enfrontarà al Valls.

Tercera Territorial

Borges 2 - AE Vilafortuny 3

L'AE Vilafortuny va visitar aquest cap de setmana el camp del Borges, d'on va sortir amb una victòria per un resultat de 2 a 3. Amb aquest resultat, l'equip cambrilenc se situa en la tercera posició de la classificació, seguint el Despertaferro i el Porrera. La propera setmana l'AE Vilafortuny rebrà a casa el Baix Camp.

Sènior masculí A

TGN Bàsquet A 69  - CB Cambrils 62

L'equip sènior masculí A del CBC va començar el partit amb molt de desencert, tant a nivell ofensiu, com en defensa i en velocitat. Per contra, el TGN va jugar de manera molt mecànica, amb jugades molt ben treballades i continus talls que suposaven cistelles còmodes. Els tarragonins van arribar a aconseguir un avantatge de 24 punts, que juntament amb una bona defensa i els continus rebots van poder controlar el partit. Tot i això, els cambrilencs van poder retallar distàncies i sobreposar-se en la recta final del partit, tot i l'ajuda arbitral a l'equip local. En el darrer quart, els cambrilencs van millorar en atac i en una defensa zonal forta, que va aconseguir capgirar la dinàmica del partit amb un bon joc de l'equip d'Esther Neila. Tot i la recuperació final, el CBC no va poder aconseguir la victòria a camp contrari.

Sènior femení

CB Cambrils 38 - AE Vendrell 49

L'equip sènior femení del CBC va sumar ahir diumenge la seva segona derrota de la temporada. Durant tot el partit, l'equip cambrilenc va anar per sota en el marcador, i sempre a remolc del joc de l'equip visitant basat en una contínua defensa zonal i en el rebot defensiu i ofensiu. En algun moment del partit, el CBC va aconseguir retallar la distància en el marcador, però els bons llançaments exteriors i les penetracions a cistella de l'equip rival van acabar frenant la recuperació de l'equip cambrilenc, que no va poder aconseguir la remuntada.

Júnior

TGN Bàsquet 86 - CB Cambrils 35

L'equip júnior del CBC va sumar una nova derrota en camp contrari contra el TGN a Camp Clar. L'equip tarragoní va portar el ritme del partit a nivell ofensiu, tot i que els cambrilencs van fer una bona feina en defensa. El CBC va mantenir una defensa individual i zonal que va frenar en certa manera el potent joc ofensiu del TGN. Als cambrilencs els va mancar fluïdesa en el joc d'atac amb constants pèrdues de pilota i falta d'encert de cara a cistella. En la segona part, el desgast físic de l'equip del CBC va suposar una baixada en el rendiment de la defensa, fet que va fer augmentar la distància en el marcador.

Hoquei

Igualada 3 - CH Cambrils  3

El CH Cambrils va visitar aquest cap de setmana el camp de l'Igualada. L'equip cambrilenc va aconseguir avançar-se en el marcador durant la primera part, que va finalitzar amb 1 a 3. Tot i això, en la segona part els d'Igualada van igualar el marcador. Els gols del CH Cambrils van anar a càrrec de Joan Roig, Roberto Liviano i Joan Recasens.