Esports

Futbol sala

El CFS Mediterrani perd per la mínima a la pista del líder, el Futsal Valls

Per Redacció

Partit de la primera volta de la lliga entre el CFS Mediterrani i el Futsal Valls, disputat el passat octubre
Partit de la primera volta de la lliga entre el CFS Mediterrani i el Futsal Valls, disputat el passat octubre | Lluís Rovira i Barenys

Primera Divisió Catalana de Futbol Sala, grup 6

Futsal Valls 4 - CFS Mediterrani 3

El CFS Mediterrani no va poder mantenir la seva excel·lent ratxa de resultats positius i, aquesta darrera jornada, va caure derrotat per la mínima a la complicada pista del líder, el Futsal Valls. L'equip cambrilenc va plantar cara al primer classificat del grup que va haver de treballar de valent per endur-se els tres punts de la victòria. De fet, el Mediterrani s'avançava en el marcador amb un gol ben matiner de Jorge, en el minut 2 de joc. Un resultat d'avantatge que l'equip cambrilenc va poder mantenir durant bona part del primer període, però que els vallencs van capgirar abans del descans amb dos gols, en els minuts 13 i 19. Ja en la segona part, el Futsal Valls va ampliar el seu avantatge en el minut 28, però el Mediterrani no es va rendir i només un minut després va reduir les diferències amb una diana marcada per Héctor Pereira. El líderdel grup  va tornar a desplegar el seu potencial ofensiu i va tornar a ampliar la seva renda fent el seu quart gol. A tres minuts del final, Fran retallava les diferències per a l'equip cambrilenc, però el Mediterrani ja no va ser capaç d'aconseguir la igualada.

Amb aquesta victòria, el Futsal Valls es manté líder de la classificació, empatat a 37 punts amb el segon que és el CFS Roquetes, mentre que el CFS Mediterrani ocupa el tercer lloc amb 34 punts. Precisament, el Roquetes serà el proper rival de l'equip cambrilenc. El partit es disputarà aquest dissabte vinent 17 de març, a les 18 hores, al Palau Municipal d'Esports.

Comenta aquest article