Treballada victòria del Cambrils Unió al camp de La Cava que el consolida en el liderat

Imatge d'arxiu dels jugadors del Cambrils Unió celebrant un gol
Imatge d'arxiu dels jugadors del Cambrils Unió celebrant un gol | Lluís Rovira i Barenys

Segona Catalana, grup 6

La Cava 2 - Cambrils Unió 3

Ajustada i treballada victòria del Cambrils Unió al camp de La Cava, un equip situat en la zona baixa de la classificació però que va posar les coses difícils a l'equip cambrilenc. Després d'una primera part molt igualada i sense gols, tots els gols del partit –un total de cinc– van arribar en el segon període. En el minut 53, els locals es van avançar en el marcador, però aquest avantatge va ser neutralitzat només dos minuts després per Cristian que situava novament l'empat en el marcador. A més, tres minuts després, Nico capgirava el marcador i deixava l'1 a 2. Erik feia el tercer, en el minut 64, que semblava donar la tranquil·litat al Cambrils Unió. Els locals però, no es van donar per vençuts i encara aconseguien retallar diferències en el minut 75, situant un ajustat 2 a 3. En el darrer quart d'hora de partit, ja no van arribar més gols i el Cambrils es va endur un triomf que el consolida encara més en el liderat.

El Cambrils Unió es manté en la primera posició de la classificació, amb més avantatge per sobre dels seus perseguidors, tot i la clara victòria de l'Amposta al camp del Torredembarra per 0 a 4. L'equip cambrilenc és primer amb 54 punts, seguit de l'Amposta amb 49 i el Camarles que és tercer amb 46 punts. Precisament, el Camarles va caure derrotat, aquesta jornada, a casa contra el Morell. Aquest proper dissabte 17 de març, el Cambrils Unió rebrà la visita de l'Ulldecona –el cinquè classificat– a les 16.30 hores al camp municipal de futbol.