Societat

Castells

Els Xiquets de Cambrils tornen a la feina

Els de la camisa bordeus comencen la temporada amb l'objectiu de consolidar i millorar els bons registres de la temporada passada

Per Alejandro Balaguer

Els Xiquets de Cambrils en la diada castellera del País del Vi, el passat mes d'octubre
Els Xiquets de Cambrils en la diada castellera del País del Vi, el passat mes d'octubre | Lluís Rovira i Barenys

Els Xiquets de Cambrils tornen a la feina i, avui divendres 9 de març, iniciaran els assajos generals de la nova temporada al Centre Cultural. Els horaris d'assaig seran els mateixos que la temporada anterior, amb assajos generals els divendres a les 22 hores i, a partir del 21 de març, els dimecres a les 20.30 hores. A més a més, hi ha assajos de canalla els dimecres a les 20 hores i els divendres a les 20.30 hores.
Els de la camisa bordeus comencen la temporada amb l'objectiu de consolidar i millorar els bons registres de la temporada passada on van aconseguir descarregar els primers castells de 7 des de la refundació. Aquesta temporada ho faran amb una renovació dels càrrecs directius i tècnics, on s'ha de destacar l'entrada de Marc Luque com a president i Lluís Nolla com a cap de colla. Finalment, per tal de promocionar la nova temporada, la colla ha realitzat un vídeo amb el lema "Baixa, sóc jo! Comencem, tenim set de 7!"

 

Comenta aquest article