Informació general

Barris

L’Ajuntament presentarà, el 20 de març, el Pla d’Acció dels barris del Regueral, Cambrils Badia i Sol Cambrils

Per Redacció

Imatge d'una de les sessions participatives realitzades amb els veïns
Imatge d'una de les sessions participatives realitzades amb els veïns | Cedida

L’Ajuntament de Cambrils presentarà el Pla d’Acció dels barris del Regueral, Cambrils Badia i Sol Cambrils el proper dimarts 20 de març a les 19 hores a l’Hotel Tryp Port Cambrils. La sessió començarà amb la benvinguda de l’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, i la regidora del barri, Mercè Dalmau. Tot seguit, la tècnica de Participació, Núria Ferrando, explicarà el procés participatiu que s’ha portat a terme durant els mesos de gener, febrer i març per identificar les problemàtiques i reptes d’aquests barris i definir les propostes concretes de millora.

La presentació continuarà amb una intervenció del director del Museu d’Història de Cambrils, Gerard Martí, sobre els elements històrics dels barris. Feta la introducció, consultor Jaume Bages, exposarà el pla d’acció. El tancament anirà a càrrec del vicepresident de l’associació de Veïns del Regueal, Leonardo Roca.

El pla d’acció és fruit d’un treball de camp basat en entrevistes a tècnics, veïns i administració que, entre altres accions, va incloure dues sessions participatives obertes a tota la ciutadania.