Esports

Handbol

El CH Cambrils es deixa escapar la victòria a la pista de la UEH Calella

Per Redacció

Imatge del partit de la primera volta de la lliga entre el CH Cambrils i la UEH Calella, el passat mes de novembre
Imatge del partit de la primera volta de la lliga entre el CH Cambrils i la UEH Calella, el passat mes de novembre | Berta Ruiz

Lliga Catalana

UEH Calella 27 - CH Cambrils 25

El CH Cambrils va tornar de Calella –sisè classificat del grup– amb les mans buides i potser sense l'oportunitat d’entrar a la fase d’ascens a 1a Nacional. El partit va començar molt bé per als cambrilencs, dominant en els primers deu minuts i situant un marcador favorable de 2 a 6. Per la seva part, el Calella no aconseguir trobar porteria, tant per la bona defensa del Cambrils com per les bones aturades del porter Mario Serrano que aturava els atacs dels locals. Després d'aquesta superioritat inicial del CH Cambrils, el Calella va demanar un temps mort i va canviar la seva defensa, situant un 5:1 pressionant que va sorgir efecte. Els locals van reduir les diferències i van situar un empat de 12 a 12 al descans.

En la segona part, el partit va seguir la mateixa tònica amb domini inicial dels cambrilencs i petites diferències en el marcador que tenien la resposta immediata dels locals. A falta de deu minuts del final, el resultat ja era favorable al Calella per 19 a 18. A partir d'aquest moment, les diferències es van mantenir en un o dos gols que el Cambrils ja no va ser capaç de capgirar. Als darrers cinc minuts es van alternar les errades per part dels dos equips, però el Calella es va mostrar més resolutiu i va mantenir les seves opcions de victòria. A més, en els darrers instants va augmentar la seva diferència a tres gols, un avantatge que ja evitava la remuntada cambrilenca. Només un gol al final va deixar el marcador final de 27 a 25. Dos punts que se li escapen al CH Cambrils que seran molt importants al final de temporada.

Amb aquest resultat, el CH Cambrils se situa quart classificat amb 28 punts, els mateixos punts que el tercer que és l'Handbol Banyoles. En primer lloc segueix La Salle Bonanova amb 35 punts, seguit de l'Handbol Poblenou que suma 33 punts. Aquest proper dissabte 10 de març, el Cambrils rebrà la visita del tercer classificat, l'Handbol Banyoles, a les 20 hores, al Palau Municipal d'Esports.

Comenta aquest article