Informació general

Cooperativa Agrícola

La Plataforma d'Afectats de la Cooperativa convoca una assemblea informativa per aquest proper dissabte

En aquesta assemblea, que se celebrarà al Casal de la Gent Gran i comptarà amb la presència dels advocats de Vahusari, només hi podran accedir els associats que hagin fet l'aportació econòmica per a la personació a la causa judicial

Per Redacció

La darrera Plataforma d'Afectats es va celebrar el 4 de febrer de l'any passat
La darrera Plataforma d'Afectats es va celebrar el 4 de febrer de l'any passat | Lluís Rovira i Barenys

La Plataforma d'Afectats de la Cooperativa Agrícola ha convocat una assemblea informativa que se celebrarà aquest proper dissabte 10 de març, a partir de les 10,30h, a la sala d'actes del Casal de la Gent Gran. Aquesta assemblea serà restringida als associats i associades que es van comprometre a sufragar la personació de la Plataforma a la causa penal que ja s'havia obert contra els responsables de la gestió de la Cooperativa Agrícola. Així doncs, per poder-hi assistir caldrà estar al corrent de l'aportació inicial compromesa, que era de 60 euros. Per qui encara no hagi satisfet aquest ingrés o si algun altra afectat s'hi vol apuntar ho pot fer fent l'ingrés al compte de la Plataforma obert a Ibercaja ( ES77 2085 9512 2803 3052 2748 )

En l'assemblea d'aquest proper dissabte hi serà present l'equip d'advocats del bufet Vahusari, que és qui porta la causa judicial a la Plataforma d'Afectats, per tal que la gent present a l'assemblea es pugui posar al dia de com està, en aquests moments, el procés judicial a la gestió de la Cooperativa Agrícola. Des de la Plataforma d'Afectats es considera que és un bon moment per posar-se al dia de l'actualitat i prendre algunes decisions de caràcter intern. D'altra banda, la Plataforma d'Afectats també anuncia la celebració d'una assemblea general d'associats i associades pel dissabte 14 d'abril.

La darrera assemblea de la Plataforma d'Afectats es va celebrar ara fa un any

La darrera assemblea de la Plataforma d'Afectats de la Cooperativa Agrícola es va celebrar el 4 de febrer de l'any passat. En aquella assemblea es va arribar al compromís d'establir una quota de 120 euros, a pagar en dos terminis, per cada persona adherida. En aquella assemblea també es va explicar que no cal que en un mateix nucli familiar s'adhereixin a la causa judicial tots els afectats, amb un representant n'hi ha prou.

 

 

 

Comenta aquest article