Informació general

Mobilització

L'ANC facilita autobusos per assistir a la mobilització de l'11 de març a Barcelona en favor de la unitat independentista

Per Redacció

Imatge d'arxiu de l'estació d'autobusos en una sortida de l'ANC per la Diada
Imatge d'arxiu de l'estació d'autobusos en una sortida de l'ANC per la Diada | Lluís Rovira i Barenys
Cambrils per la Independència facilita autobusos per assistir a la mobilització de l'11 de març a Barcelona a favor de la unitat independentista. Com s'ha fet en anteriors ocasions, la secció local de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), posa a la venda tiquets d'autobús per tal de facilitar la mobilitat fins a Barcelona amb motiu de la manifestació convocada per aquesta entitat aquest diumenge 11 de març a les 17 hores. Els tiquets –que costen 10 euros amb l'anada i la tornada incloses–, es poden comprar al «Crit digital», situat al número 22 del carrer de la Verge del Camí. Els autocars sortiran de l'estació d'autobusos de Cambrils el mateix diumenge 11 de març a les 14 hores.

Una manifestació a favor de la unitat

L'ANC convoca la ciutadania el diumenge 11 de març, a les 17 h, a una manifestació per exigir que el nou Govern obeeixi el mandat de l'1 d'octubre i posi en marxa la Llei de transitorietat i les institucions de la República. Es manté així la mateixa posició des del 31 d'octubre: cal restituir el Govern legítim i fer valdre la Declaració d'independència. Per això, l'ANC considera que la renúncia de Carles Puigdemont a la investidura no era el que milers de catalans esperaven, i també es mostra crítica amb el desacord de les últimes setmanes entre els partits. L'ANC reafirma el seu suport a tota acció política que faci avançar la República.
 
La manifestació de l'11 de març començarà al passeig de Colom a les 17 hores i acabarà davant del Parc de la Ciutadella amb un acte polític on s'exigirà als representants polítics que compleixin allò que van prometre a les eleccions del 21 de desembre: recuperar el Govern legítim i desplegar la República.

Comenta aquest article