Victòria del Cambrils Unió davant el Camarles que el consolida al liderat

Moment del partit entre el Cambrils Unió i el Camarles
Moment del partit entre el Cambrils Unió i el Camarles | Lluís Rovira i Barenys

Segona Catalana     Grup 6

Cambrils Unió 2 - Camarles 0

Victòria i demostració de superioritat del Cambrils Unió, líder del grup, en el partit que l'enfrontava, aquest passat dissabte a la tarda, amb el Camarles, el segon classificat. El partit no va decebre als aficionats cambrilencs que van veure com el Cambrils Unió s'avançava en el marcador al minut 38 de partit en una gran jugada de Cristian, que és qui va marcar l'1 a 0. Poc després, al minut 44, Erik marcava el 2 a 0 en una ràpida jugada amb passades al primer toc. A la segona part el Cambrils Unió va controlar bé el partit davant un Camarles impotent per redreçar el partit.

Després d'aquesta victòria el Cambrils Unió es consolida al capdavant de la classificació i agafa avantatge sobre els seus perseguidors, l'Amposta i el Camarles, que se situen a cinc punts. Aquest proper diumenge, el Cambrils Unió jugarà al camp de La Cava.