Societat

Reconeixement

Noemí Torremorell, professora d'educació física de l'escola Marinada, és reconeguda amb el distintiu Targeta Verda

Per Redacció

La professora Noemí Torremorell, la tercera per l'esquerra, amb la resta de premiats
La professora Noemí Torremorell, la tercera per l'esquerra, amb la resta de premiats | Cedida

La mestra d’Educació Física de l’escola Marinada –Noemí Torremorell– va rebre un reconeixement dins els actes de presentació de la 36a Olimpíada Escolar de Reus 2018, el passat dimarts 27 de febrer. Aquest reconeixement –el distintiu Targeta Verda– li ha estat atorgat per la seva dedicació i la seva actitud positiva durant totes les competicions. Va donar un bon exemple de comportament amb els adversaris, els tutors de jocs i els espectadors, va fomentar entre els seus alumnes les actituds correctes i l’esforç i va ajudar en tot moment en les tasques d’organització de les diferents competicions.

L’edició d’enguany de les Olimpíades Escolars se celebrarà del 6 al 29 d’abril a Reus, en diferents seus com ara el Pavelló Olímpic, el C.N. Reus Ploms i el Reus Deportiu. L’escola Marinada, que participa habitualment en aquestes olimpíades, ja està a punt per a l’edició de 2018 i compta amb un equip de vint-i-un esportistes que competiran en disciplines com tennis-taula, natació, futbol, atletisme i tennis.

L’edició anterior, la que li ha valgut el reconeixement a la professora del centre Noemí Torremorell, es va tancar amb molt bon medaller per a l’escola: un or i una plata (tennis taula) i set bronzes (natació).

Equip de l'escola Marinada que competirà a l'Olimpíada Escolar

 

Comenta aquest article