Societat

Joves de Torredembarra, Creixell i Roda de Barà participaran aquest dissabte en una nova edició del Viudnit

Per Redacció

Aquest proper dissabte es farà una nova edició del programa d'oci nocturn alternatiu Viudnit –organitzat des de l'Àrea de Joventut i l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Cambrils– al Palau Municipal d'Esports. En aquesta ocasió es rebrà la visita de joves de les poblacions de Torredembarra, Roda de Barà i Creixell que podran participar en les activitats programades. Aquesta iniciativa, engegada pels tècnics organitzadors del Viudnit, vol fer partícips els joves dels diferents municipis propers perquè puguin disfrutar d'una nit d'intercanvi amb els joves de Cambrils. Amb aquesta idea, també s'han iniciat contactes amb els tècnics de joventut del Consell Comarcal del Baix Penedès i del Baix Camp perquè aquesta iniciativa es pugui estendre a aquestes comarques.

Per a aquesta propera edició es calcula que uns 500 joves prendran part en les noves activitats previstes com un taller de xanquers, una competició de futbol 3x3, una exhibició de hip-hop i funky que faran els joves de Torredembarra, el Festatenció! o la projecció de la pel·lícula manga Akira. També es repartirà material informatiu relacionat amb la salut i els joves del Consell Comarcal del Baix Camp. A banda, es faran les activitats habituals de cada trobada del Viudnit com el tennis taula, els futbolins, les partides de PlayStation, les rampes d'skate i la piscina lliure.

Pel que fa a la valoració d'aquestes deu primeres edicions, de l'any 2006, els tècnics la qualifiquen de molt positiva. Segons aquests, s'ha aconseguit el que es pretenia i ser un referent per a prop de 300 joves que assisteixen els dissabtes a les activitats organitzades. Una possibilitat de fer esport, activitats de lleure en hores poc freqüents per a ells i crear un espai d'intercanvi entre tots els joves. A més, són també els propis participants els que han de fer créixer el programa amb noves propostes i activitats.

Les properes edicions del Viudnit d'aquest darrer trimestre de l'any 2006 seran els dies 18 de novembre i 2 de desembre.

Comenta aquest article