Societat

Ensenyament

Alumnes de francès del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer fan una estada lingüística al nord de França

Per Redacció

Foto de grup dels alumnes del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer que van viatjar a França
Foto de grup dels alumnes del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer que van viatjar a França | Cedida

La setmana passada, un grup d’alumnes de tercer d’ESO de l’optativa de francès del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer va realitzar una estada lingüística de set dies a Boulogne-sur-mer, al nord de França. Durant aquests dies, cada alumne es va allotjar a casa d’una família de l’escola Godefroy de Bouillon-La Salle i va poder conèixer la rutina de les famílies franceses. Els alumnes cambrilencs van poder gaudir de les diferents activitats organitzades: taller d’art i d’esport, joc de descoberta del poble, visites al museu del general San Martin i al museu de l’escola del segle XIX, entre d’altres.

També van fer una excursió a Canterbury (Anglaterra), viatjant a través de l’Eurotunnel, on van visitar el museu dels contes. Tot i les diferents sortides, també hi va haver temps per observar i participar a les classes de l’escola, on van poder veure les diferències i similituds entre el sistema escolar francès i el català.

El comiat va ser difícil, ja que les famílies franceses van acollir el grup amb els braços oberts i van fer de l’estança una experiència inoblidable.

Imatge d'una de les visites realitzades durant l'estada

 

Comenta aquest article