El Cambrils Unió recupera el liderat després de vèncer al camp del Torreforta

Partit de la primera volta de la lliga entre el Cambrils Unió i el Torreforta, el passat mes de setembre | Lluís Rovira i Barenys

Segona Catalana

Torreforta 1 - Cambrils Unió 4

Contundent victòria del Cambrils Unió al camp del Torreforta –el vuitè classificat del grup–, aquest cap de setmana, que li val per recuperar el liderat de la classificació. L'equip cambrilenc es va avançar en el marcador pràcticament a les acaballes del primer període amb un gol obra de Nico i es va marxar al descans amb l'avantatge mínim de 0 a 1. Ja en la represa de la segona part, en el minut 51, va arribar el segon gol de l'equip cambrilenc mitjançant Dani Sáez. Nou minuts després, el Torreforta va aconseguir retallar diferències fent l'1 a 2. Aquest resultat tan ajustat es va mantenir durant pràcticament tot el segon període. No va ser fins als darrers minuts del segon període quan el Cambrils Unió va poder certificar la seva victòria amb golejada. En el minut 87 va arribar el tercer per a l'equip cambrilenc i el segon per a Dani Sáez que signava el seu doblet particular; mentre que dos minuts després, Gavaldà marcava el quart gol que deixava el marcador definitiu.

Amb aquest resultat, el Cambrils Unió recupera la primera posició de la classificació. L'equip suma 48 punts, dos punts més que el segon que és el Camarles amb 46 punts i tres més que l'Amposta que és tercer amb 45 punts. Aquest proper dissabte 3 de març, partit molt important a la zona alta de la classificació que enfrontarà els dos primers classificats. El Cambrils Unió rebrà la visita del segon –el Camarles–, al camp municipal a les 16.15 hores.