Societat

Francisco Rivera visita Port Aventura per presentar la nova temporada de Halloween del parc temàtic

Per Judit Pinazo



Fran Rivera, al centre, acompanyat dels monstres de Halloween del parc temàtic
Francisco Rivera Ordóoñez ha estat el personatge famós que ha triat Port Aventura enguany per promocionar una nova temporada de Halloween, la festa dels morts vivents, que se celebra des del passat 30 de setembre i fins al  proper 12 de novembre a Port Aventura. La visita del torero va congregar un gran nombre de mitjans de comuncació, sobretot de la premsa del cor.

Francisco Rivera va passejar pel parc acompanyat dels monstres més coneguts del gènere de terror, com en Frankenstein, la família Adams o el Comte Dràcula, que el van acompanyar en la sessió fotogràfica. Després de la passejada pel parc, el torero va oferir una roda de premsa als mitjans assistents, en la qual va parlar de la seva vida personal, els seus projectes de futur i, és clar, va respondre les preguntes indiscretes del periodistes del cor.

La principal novetat que ofereix el Halloween de Port Aventura d'enguany és la "Horror Penitence", una passatge de terror  a l'estil Far West, on els visitants viuran la por de primera mà. Els més atrevits podran visitar també "La selva de la por", un misteriós passeig fosc a l'aire lliure ple de criatures monstruoses que sorprendran més d'un.


Comenta aquest article