Atletisme

Pere Ferrando del Club Atletisme Cambrils obté dues medalles al campionat de Catalunya màster

Imatge d'arxiu de Pere Ferrando
Imatge d'arxiu de Pere Ferrando | Cedida

Diumenge passat es va disputar a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell el Campionat de Catalunya Màster individual i de proves combinades. El Club Atletisme Cambrils va estar representat pel Pere Ferrando, que va assolir dues medalles. Pel matí assolia la medalla d’argent al pentatló amb una puntuació final de 1.974 punts. Per la tarda pujava dalt de tot del podi a la prova de salt amb perxa amb una millor marca de 1.80 m. Amb aquest registre, Ferrando batia els rècords de Cambrils i territorial de la seva categoria.

Campionat de Catalunya S-20 de llançament de pes en pista coberta

El passat dissabte 17 de febrer es va disputar a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell, el Campionat de Catalunya de llançament de pes en la categoria S-20. La competició estava reservada als 8 millors llançadors de Catalunya, entre les que es trobava l’Eulàlia Català. Amb un millor llançament de 9.11 m. assolia el rècord de Cambrils S-20 i la 5a. posició final.