Nova derrota del CB Cambrils a casa, aquest cop davant el CB Balaguer

El míster Xavier Fernàndez dirigint-se als jugadors del CB Cambrils en un partit d'aquesta temporada | Lluís Rovira i Barenys

Tercera Categoria Masculina

CB Cambrils 67 - CB Balaguer 75

Nova derrota a casa contra un equip de les comarques lleidatanes. El joc del CB Cambrils durant el primer període del partit contra el CB Balaguer feia esperar que el resultat de l'enfrontament pogués ser favorable al Cambrils, però finalment no va ser així. Bon parcial d'inici, 22-14, que va ser capgirat en el segon període, on el Cambrils va jugar els seus pitjors minuts, permetent que el rival anotés amb molta facilitat. Un parcial de 10-26 per als lleidatans els permetia arribar a la mitja part amb un avantatge de 32-40 al marcador.
Excel·lent actitud del Cambrils després del descans que li permetia remuntar el desavantatge, amb un parcial favorable de 20-12 en el tercer quart, deixant el partit empatat 52-52 en el minut trenta. Va continuar el bon joc i això feia que el Cambrils arribés a tenir una petita diferència a favor de tres punts en el  minut 36, 63-60 en el marcador. Però en els darrers minuts es van encaixar massa punts i el Balaguer s'emportava la victòria clarament amb un resultat final de 67-75.

Després dels darrers resultats, el CB cambrils ha baixat fins la sisena posició. Aquest proper diumenge, el CB Cambrils jugarà a la pista del cuer, l'AE Claret de Valls.