Vandellòs i Hospitalet de l'Infant

Obres

Es realitzen unes obres de pavimentació al carrer Nou de Masriudoms

Per Redacció

Imatge de les obres que s'estan fent a Masriudoms
Imatge de les obres que s'estan fent a Masriudoms | Cedida

En aquests moments, l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant està duent a terme les obres de pavimentació del carrer Nou de Masriudoms. Els treballs previstos en aquest carrer estret, situat al nucli antic de antic del poble, van començar la setmana passada i duraran uns 3 mesos. Consistiran en la renovació del paviment, que no és homogeni i presenta deficiències i deteriorament pel pas del temps i l’ús continuat de vehicles. També s’hi renovarà la xarxa d’aigües residuals, de distribució d’aigua potable i de recollida d’aigües pluvials; i s’hi farà la preinstal·lació per soterraments dels serveis aeris d’altres companyies, com ara els de telefonia i electricitat; i a més s’hi col·locarà senyalització i mobiliari urbà.

D’aquestes obres, l’alcalde, Alfons Garcia, va informar als veïns afectats el passat 1 de febrer, en la reunió que va convocar l’Ajuntament al casal municipal de Masriudoms. A aquesta reunió l’alcalde va assistir-hi acompanyat dels tècnics municipals d’Urbanisme, del director de l’obra i del representant de l’empresa adjudicatària, per facilitar-los els detalls dels treballs i respondre totes les consultes.

Amb la remodelació d’aquest carrer, l’Ajuntament vol continuar el procés de millora del nucli antic del poble, que es va iniciar als carrers Major, Sant Pau, Sant Josep i de les Eres. Així, com en aquests carrers, s’ha projectat un carrer de prioritat invertida, és a dir, de prioritat per als vianants, amb un paviment de qualitat, de llambordins, peces prefabricades de formigó de mides petites per minorar les flexions a què és sotmesa la peça, i amb una rasant única.

L’objectiu és potenciar els itineraris de vianants, fer-los més atractius i còmodes, reduir el trànsit de vehicles per aquest carrer i ordenar els serveis. En definitiva, millorar el paisatge urbà i la qualitat dels paviments, per tal de guanyar funcionalitat, millorar-ne l’estètica i dotar el nucli antic d’una uniformitat visual.

L’empresa encarregada d’executar aquestes obres és AGROVIAL SA, per un pressupost de 105.000 euros, aproximadament.

Comenta aquest article