Ciclisme

Edgar Curto queda novè a la setena cursa Xavi Tondo de Valls

Edgar Curto, al podi de la cursa de Mont-roig
Edgar Curto, al podi de la cursa de Mont-roig | cedida

Edgar Curto va participar, aquest passat diumenge 11 de febrer, a la setena cursa Xavi Tondo que es va disputar a Valls. El ciclista cambrilenc, de 18 anys d'edat, s'estrena, enguany a la categoria sub-23 i elits i això comporta competir amb corredors de 18 a 23 anys en elits essent ell un dels més joves de la categoria

La cursa d'aquest passat diumenge constava de 80 km amb un port, i hi participaven 200 corredors, una part dels quals eren francesos. Finalment es van presentar a la meta quatre corredors escapats i, tot seguit, un grup de tres corredors seguits de un corredor francès i l'Edgar que va aconseguir la novena posició,  classificant-se a més, quart de la seva categoria sub-23.

14è al GP Mont-roig-Trofeu Josep Florencio

El passat diumenge 28 de gener es va disputar el GP Mont-roig-Trofeu Josep Florencio en el que també hi van participar 200 corredors, junt amb els components de la selecció russa. Havien de recórrer 78 km, que es van fer a un fort ritme ja que va rodar a un promig de 46km/h. En aquesta cursa, Edgar Curto va aconseguir la 14a posició, cinquè en la seva categoria, i va ser el primer corredor estatal, ja que els quatre primers sub-23 eren de la selecció russa.