Esports

Tennis taula

El CTT Cambrils, nou campió provincial juvenil de tennis taula per equips

Per Redacció

Els jugadors del CTT Cambrils, Pablo Alday i Adam López, a la dreta de la imatge
Els jugadors del CTT Cambrils, Pablo Alday i Adam López, a la dreta de la imatge | Cedida

Gran jornada de tennis taula disputada el passat cap de setmana a la seu de la Federació de Tennis Taula de Tarragona. Hi van competir un total de 8 equips, procedents de diferents clubs de la federació territorial: el CTT Almoster, el CTT Tortosa (2 equips), el CTT Cambrils (3 equips) i el Reus Deportiu. El torneig es va organitzar en dos grups formats per quatre equips cadascun. Els dos primers classificats de cada grup van passar a disputar la fase final, mentre que el tercer i quart classificats van disputar la fase de consolació.

La primera semifinal va enfrontar el CTT Tortosa i el CTT Almoster, amb clara victòria per als ebrencs per 3 jocs a 0. En l’altra semifinal, el CTT Cambrils va ser el guanyador superant al Ganxets de Reus per un altre clar resultat de 3 a 0. Per tant, la final la van disputar –a priori–, els dos equips més forts del campionat: el CTT Cambrils i el CTT Tortosa. En un gran partit, tot i la forta oposició dels ebrencs, els palistes del CTT Cambrils –Pablo Alday i Adam López– van superar per 3 jocs a 1 als jugadors del Tortosa. Amb aquesta victòria el CTT Cambrils es proclamava nou campió provincial juvenil per equips 2018.

Aquest nou èxit esportiu, confirma al club cambrilenc com la millor cantera de la demarcació, mentre que el CTT Tortosa també segueix millorant el nivell dels últims anys. El torneig de consolació se'l va endur el CTT Tortosa B.