Esports

Handbol

Nova victòria del CH Cambrils que ajusta la zona alta de la classificació

Per Redacció

El CH Cambrils es va imposar al CH Gavà A en el partit disputat aquest passat dissabte a la tarda al Palau Municipal d'Esports
El CH Cambrils es va imposar al CH Gavà A en el partit disputat aquest passat dissabte a la tarda al Palau Municipal d'Esports | Lluís Rovira i Barenys

Lliga Catalana

CH Cambrils 37 - Handbol Gavà 31

El CH Cambrils va rebre la visita de l'Handbol Gavà, el passat dissabte a la tarda al Palau Municipal d'Esports i, segona victòria consecutiva de l'equip cambrilenc en un partit trampa perquè el Gavà –quart per la cua– no era un rival fàcil ja que l'any passat havia estat el campió. Primers minuts molt igualats on l’equip local va estar molt concentrat tant en defensa com en atac. A partir del minut 15 de joc, el Cambrils ja va començar a manar en el marcador i va marxar al descans guanyant per 3 tres gols. En la segona part va seguir la mateixa tònica, en la què els cambrilencs mantenien l'avantatge aconseguit en el primer període. A més, la bona defensa local no va deixar que el Gavà fos tan efectiu en atac. Alguns dels punts febles del Cambrils però, van ser que no va saber aturar els llançaments del rival i una porteria cambrilenca que, en aquesta ocasió, no va estar del tot encertada.

Amb aquesta nova victòria, el CH Cambrils es manté en la lluita en la zona alta de la classificació. De fet, el Cambrils segueix en la cinquena posició –una setmana més–, però retalla diferències amb el tercer i el quart classificat –la UEH Calella i l'Handbol Banyoles– que van perdre els seus respectius partits en la darrera jornada de lliga. L'equip cambrilenc acumula un total de 24 punts, i se situa a només un punt dels dos equips que el precedeixen. Per altra banda, es mantenen les diferències amb els dos equips que encapçalen la classificació: el líder –La Salle Bonanova amb 29 punts– va guanyar per un ajustat 24 a 23 a un rival directe com és l'Handbol Banyoles, mentre que el segon classificat, l'Handbol Poblenou –amb 27 punts– es va imposar còmodament al CH Parets.

El proper dissabte, el CH Cambrils es desplaçarà a la pista de l'Handbol Lleida Pardinyes, equip que està situat en la penúltima posició del grup.

Comenta aquest article